banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ klasik otomobil festivali başlıyor..!
banner98





Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD) tarafından Mayıs ayının vazgeçilmez organizasyonları ‘ Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi ‘ ve Yakın Doğu Üniversitesi katkılarıyla yapılan Klasik Otomobil Rallisi birleştirilerek, bir '‘ Klasik Otomobil Festivali ‘ şeklinde 20 – 21 – 22 Mayıs tarihlerinde yapılacak. İlk kez böylesine kapsamlı bir klasik otomobil organizasyonu gerçekleştirilecek olan haftada, Festival, sergi ile başlayacak.

 

İzmir Klasik Otomobil Derneği (İZKOD) 7 Araçla Festivalde

Bu yıl sekizincisi tekrarlanacak olan ve her yıl çok yoğun bir katılımla yapılan ” Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi ” Yakın Doğu Üniversitesi katkılarıyla, bugün yapılıyor. Yakın Doğu Üniversitesi Klasik Otomobil Festivali kapsamında başlangıç faaliyeti olan sergi, Lefkoşa Girne Kapısı, Mücahitler Parkında yapılacak. Sekizinci Klasik Otomobil Sergimizde yine birbirinden güzel etkinlikler de yer alacak. 2017 Klasik Otomobil Ralli Şampiyonasında dernek üyelerine 10 puan verecek olan sergi DJ Halil Erhan’ın müzikleri eşliğinde başlayacak. YDÜ Halk Dansları Ekibinin gösterisi ile devam edecek. Bileğine ve zarına güvenen Tavla severleri ise kıran kırana geçecek olan tavla turnuvası sergi boyunca sürecek.

 

En güzel klasik seçimi yapılacak

Merakla beklenen ve katılımcılarla halk arasında yapılacak olan ” En Güzel Klasik ” seçimi yapılacak. En çok oy alan ilk üç Klasik çeşitli ödüller de alacak. VW Grubu, Mini clup ve Kuzey Kıbrıs Klasik Jaguar Derneği yanında NEU Car Museum da en elit otomobillerini sergi alanında görücüye çıkaracak.  Daha evvel de aramıza araçlarıyla gelen İzmir Klasik otomobil Derneği (İZKOD)  dernek başkanı Murat Akarsu önderliğinde 7 klasik otomobille adamıza geldiler. Festival programını baştan sona takip edecek olan ekip ayrıca Türkiye’nin en büyük klasik otomobil envanteri ve klasik otomobil müzesi sahibi Fevzi Keskinoğlu ve eşi Sıdıka Keskinoğlu da eşlik edecek.

 

Zorlu Ralli yarın sabah start alacak

21 mayıs sabahı saat 10.00 da YDÜ 28. Yıl Klasik Otomobil Rallisi dördüncü kez start alacak. Lefkoşa Dereboyundaki Yakın Doğu Bankası önünden start alacak olan ralli severler, Batı gölgemizin eşsiz doğa manzaraları arasında zorlu parkurların ardından öğle vakti Yakındoğu Üniversite kampüsü içerisindeki NEU Car Museum ‘da finiş görecekler. Öğle yemeği ikramı ardından yarış son bulacak. Neticeler ise yine aynı gün açıklanmayıp 22 Mayıs gecesi yine NEU Car Museum‘da 19.30 da açılanacak. 20.00 da yapılacak ödül töreninde ise dereceye girenler kupalarına kavuşacaklar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75