banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDK Dünya Beşincisi Oldu..!
banner98




Bulgaristan’ın Haskova şehrinde Ağustos ayında düzenlenen ve Türkiye Milli Takımı adına turnuvada yarışan Yakın Doğu Koleji 9’uncu sınıf öğrencilerinden Seymen Deniz,
tek erkekler kategorisinde grubunda 3’üncü olurken Eren Özuyanık da tek bayanlar kategorisinde grubunu 4’üncü olarak tamamladı. Seymen G. Deniz, tek erkekler kategorisinde ferdi olarak Avrupa ve Uluslararası şampiyonalarda badminton branşında ilk galibiyeti alma başarısı gösterdi. Bulgar rakibi Georgi Petrov’u 21-15 ve 21-16’lık sonuçla 2-0 mağlup eden Seymen Deniz, grubunu 3’üncü olarak tamamladığı turnuvayı ise 7. olarak bitirdi. İki Yakın Doğulu sporcunun birlikte mücadele ettiği Mix’ler müsabakalarında ise Ukraynalı ve Bulgar sporcuların birlikte oynadığı Mix maçında final şansını kaybederek 5. oldular.                                           

Dünya Şampiyonasına da katıldılar…                                                                                                       

İki sporcu geçen yıl Aralık ayında İstanbul’da düzenlenen Dünya Şampiyonasına katılarak puan sıralamasına girmeyi başararak bu yıl Ağustos ayında Bulgaristan’ın Pazarcık şehrinde düzenlenen  ‘’World Badminton 2017 Bulgarian’’ turnuvasına katılma hakkı elde etmişlerdi.  Bu turnuvada puanlarını yükselten ve ikincilik elde eden sporcular Türkiye Milli Takımı kadrosunda yer alma başarısı gösterdiler.                                                                                                       

En Değerli Sporcular Seçildiler…                                                                                                         

Geçen yıl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Badminton Federasyonu tarafından en değerli sporcular olarak seçilen Seymen Deniz ve Eren Özuyanık, Avrupa’da kazandıkları bu başarıdan dolayı Adaya mutlu döndüklerini ve bunun daha başlangıç olduğunu, edindikleri bu tecrübeyle ileride daha çok başarılı olacaklarını söylediler.                                                                    

Dünya Şampiyonası Yolcuları…                                                                                                               

Yakın Doğu Koleji Badminton Antrenörü Fırat Deniz de yaptığı açıklamada, sporcular için bu turnuvaların çok iyi bir tecrübe olduğunu belirterek, Aralık ayında düzenlenecek Dünya Şampiyonası için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75