banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yarı Finalde rakip İtalya..!
banner98

 




Ekibimiz takımlar kategorisinde ilk gün İtalya ve İsviçre’ye yenilirken, Fransa ve Rusya'yı yenerek grup üçüncüsü olarak çeyrek finale kaldılar. Çeyrek finalde rakip Türkiye oldu. İkincilik karşılaşmasında ekibimiz 8-0 öne geçmesine rağmen, Türkiye yaptığı oyuncu değişikliği ile maça döndü ve mucizeyi gerçekleştirerek karşılasmayı 12-8 kazandı. Tekler maçında ise Ateş maça fırtına gibi başladı ve karşılaşmayı 12-4 kazandı.

 

Hakan Topal ise 9-1 öne geçtiği maçta bir ara durakladı ve skor 10-10 a geldi. Heyecan ve stresin zirve yaptığı maçta Hakan 12-10 la mutlu sona ulaştı ve KKTC Milli Bocce Takımı muazzam bir başarı sağlayarak yarı finale kaldı.  Oynanacak Yarı Final müsabakalarında rakip İtalya olurken, karşılaşmalar Rai Sport tan canlı yayında verilecek.

 

Hakan Topal da Yarı Finalde

 

Turnuvada Ülkemizi ferdi kategoride de temsil eden Hakan ilk gün grup karşılaşmalarında Rusya Fransa İsviçre’yi yenerek grubu ikinci tamamladı. Çeyrek finalde Türkiyeli sporcu Cem'le karsılaşan Hakan zorlansa da maçı 12-10 alarak adını yarı finale yazdırdı. Hakan'ın yarı finaldeki rakibi Slovakya oldu. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75