banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

WMMAF Dünya MMA Federasyonu’na Üye Olduk..!
banner98

KKTC Kickboks Federasyonu, uzun süredir Türkiye MMA (Mixed Martial Arts) Fedearsyonu’nun da desteği ile yürüttüğü girişimler sonucunda WMMAF Dünya MMA (Mixed Martial Arts) Federasyonu’na yaptığımız üyelik başvurusu kabul edilerek resmen üyeliğimiz onaylandı.

Yine yürütülen girişimler sonucu 2020 yılında Dünya Şampiyonası’nın düzenlenmesi için çalışmalar sürdürülmektedir. Bu kapsamda 31 Ekim-04 Kasım 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Carrara şehrinde yapılacak olan Dünya MMA Şampiyonası’nda ülkemizin bir kafile ile temsil edilmesi ve 2020 yılında Dünya Şampiyonası’nın ülkemizde düzenlenmesi yönünde başlatılan çalışmaların Dünya Federasyonu yetkilileri ile yüz yüze görüşülerek karara bağlanması için ihtiyaç duyulan Finansman arayışları sürdürülmektedir.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75