banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Voleybol Start Alıyor..!
banner98

Covid 19 salgını nedeni ile tamamlanamayan 2019-2020 final serisi müsabakalarının ilki yarın akşam saat 19.00’da Mağusa Arena’da Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor ile DAÜ arasında oynanacak. Serinin ikinci karşılaşması 4 Kasım Çarşamba akşamı Lala Mustafa Paşa Spor Sarayında saat 19.00’da, 3. Karşılaşma 6 Kasım Cuma aksamı saat 19.00’da Mağusa Arena’da oynanacak. Seriye Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor 1-0 önde başlayacak. 2019-2020 şampiyonluğuna ulaşmak için herhengi bir takimin 3’e ulaşması gerekiyor.

Müsabakaların sağlık güvenliği açısından müsabakada görev alacak olan sporcu, antrenör, hakem ve kulüp yönetimlerine verilen 8 kişilik kontenjanda yer alan herkese PCR testleri yaptırıldı. Belirtilen kişiler dışında müsabakalara seyirci alınmayacak. Müsabakaların oynanacağı salonlarda gerekli hijyen şartları sağlanmış ve salona girişte ısı kontrolleri yapılacak. Müsabaka esnasında yedek sporcular için gerekli sosyal mesafe kosulları ise oluşturuldu.

Voleybol Federasyonu başkanı Enver Kaya Covid 19 salgını nedeni ile tamamlanamayan 2019-2020 sezonu büyük erkekler final serisinin alınan tedbirler ile bu akşam başlayacağını belirterek “Federasyon olarak 9 günlük süreç içerisinde oynanacak olan bu müsabakalarda görev alacak herkesin PCR testleri yapılmış olup salon hijyen koşulları sağlanarak bu müsabakaları oynatıp sezonu tamamlayacağız. Bu müsabakaların seyri esnasında doğabilecek aksaklıklar ve iyi yönler değerlendirilerek 2020-2021 sezonunun başlama tarihi ile ilgili olarak daha sağlıklı bir karar üretilecektir. Bilindiği gibi lig uzun süreli bir maratondur .Uygulanışı ve alınacak tedbirler daha kapsamlı ve uzun sürelidir. Ülkenin salgın gidişatı devamli takip edilerek değerlendirmeler yapılmaktadır. Her zaman olduğu gibi ülke sporu için en sağlıklı kararları üretmeye çalışıyoruz” dedi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Voleybol Start Alıyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75