banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası.. Başkentte 4ledi.. (24) Doğan Türk BirliğiMerit Alsancak Yeşilova Maçı Yarına Ertelendi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Veteranlarımıza Rum Engeli..!
banner98

Daha önce Rum ve Yunan itirazlarına rağmen çok büyük mücadele vererek ve Türkiye'nin yardımları ile Uluslararası Veteran Masa Tenisi Dernekleri Topluluğuna üye olan Lefkoşa veteranları bunu protesto eden Yunanistan'ın topluluktan ayrılması sonucu bir süre rahat etmişti ancak Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu Uluslararası Veteran Masa Tenisi Dernekleri Topluluğuna kendi çatısı altına alınca Rumları ve Yunanlıları yine karşısında buldu.

Lefkoşa veteranlarını Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu’na şikayet etmesi üzerine Uluslar Arası Masa Tenisi Federasyonu Avrupa şampiyonasını düzenleyecek Macaristan federasyonundan konu ile ilgili bilgi istedi.

Macaristan federasyonu Avrupa şampiyonasına katılacak 3 sporcumuzun pasaport fotokopilerini istedi.

Durumu haber alan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yetkilileri Lefkoşa Veteran Masa Tenisçileri Derneği Başkani Fadil Olguner ile temasa geçerek Macar federasyonu'nun istediği belgelerin gönderilmesini sağladı.

Bu arada olaylardan haberdar olan Uluslararası Veteran Masa Tenisi Dernekleri Topluluğu Başkani Savaş Ertufan duruma müdahale etti.

Ertufan Uluslar Arası Masa Tenisi Federasyonu'nun düzenlenecek Avrupa ve Dünya şampiyonalarında çatısı altına alırken üyeler arasında ayrım yapamayacağını belirterek 3 sporcunun Avrupa şampiyonasına katılacaklarını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75