banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Veteranlar Kilyos’ta Yarışacak..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenlediği Veteran Kuzey Kıbrıs masa tenisi şampiyonları olan masa tenisçiler 15-16 Haziran tarihlerinde Kilyos(Türkiye)’da yapılacak olan Uluslararası Kilyos veteran masa tenisi turnuvasına katılacaklar.

Fadıl Olguner,Hurey Cambaz Ahmetoğlu ve ZekaiSoyatlı’dan oluşan veteran masa tenisi kafilesi ilk üç derece içinde olmayı hedefliyor.Kafile adına dün basın açıklaması yapan Olguner,turnuvaya çok fazla sayıda önemli yabancı veteran sporcuların ve Avrupalı yöneticilerin katılacağını belirtti.Olguner turnuvaya eski Türkiye şampiyonu Vasil Aleksandris,

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu 2.başkanı ve Isveç Federasyonu başkanı Sandra Sorling ve Dünya veteran üçüncüsü Pia Terra gibi ünlü isimlerin turnuvada yer alacağını vurguladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75