banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Üyeliğimiz Onaylandı..!
banner98

Önceki gün IVTTS başkanı Thomas Weikert'in İsveç'in Halstadt kentinde Yıllık ITTF toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile IVTTS’nin ITTF’e üye olduğunu açıkladı. Başkan Weilkert açıklamasına şöyle devam etti: “ITTF Başkanı Weikert, IVTTS’yi ve faaliyetlerini taktir etti. Evvelki gün bir araya gelerek, bir anlaşma imzaladıklarını ve tüm Dünya Veteran derneklerini ve faaliyetlerinin ITTF şemsiyesi altında aldı. IVTTS olarak uzun yıllardır bu birleşmeyi bekliyorduk. Bize üye olan ülkelerin (Avusturya, Bulgaristan, Girit, Kuzey Kıbrıs), Danimarka, Gürcistan, Almanya, Kosova, Hollanda, Slovakya, Türkiye) takımları bundan sonra resmi ITTF şemsiyesi altında yarışacaklar.

Olguner: büyük mutluluk

Lefkoşa Veteran Masa tenisçileri Derneği başkanı Fadıl Olguner dün yaptığı basın açıklamasında konunun büyük bir gelişme olduğunu ve mutluluk duyduklarını belirtti. Olguner açıklamasına devamla, Uluslararası Veteran Masa Tenisi Dernekleri Birliği’nin adına mesaj gönderdiğini ve sevindirici haberi verdiğini vurguladı. Olguner sözlerine şöyle devam etti: “Umarım Rumlar buna itiraz etmez. Çünkü kendiler de ITTF üyesi ve takım Şampiyonlarında onlarla birlikte olacağız. Biz yasal IVTTS üyesiyiz ve mademki ITTF bu Şampiyonaları şemsiyesi altına aldı (ve bunu IVTTS ile anlaşarak yaptı) biz yolumuza ITTF şemsiyesi altında devam edeceğiz. Biz sporda politikaya HAYIR... Masa tenisine EVET diyen bir zihniyetteyiz.”

banner116
Anahtar Kelimeler:
Üyeliğimiz Onaylandı..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75