banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Uluslararası Bisiklet Turu Başlıyor..!
banner98
 



12 ülkeden 17 takımın ve 20 farklı ülke sporcusunun yer alacağı yarışlar ile ilgili Acapulco Otel'de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir, bu yıl federasyon olarak geçmiş yıllardan elde ettikleri tecrübelerle çok rahat bir hazırlık dönemi yaşadıklarını söyledi.

Adademir basın toplantısına şöyle devam etti: “Herkes artık bu işi çözdü. Güzel bir heyecan var. İnsanlardaki heyecanı gördüğünüz zaman hemen toparlıyorsunuz. Bu heyecan gösteriyor ki bu iş uzun yıllar devam edecek ve gelenekselleşecek. Öte yandan tura büyük katkıları bulunan tüm paydaşlara ve Organizasyon Direktörü Özdemir Tokel ve Te-Medya'ya teşekkür ederiz.”

 

“Bu yıl güney komşumuz daha büyük tedbir aldı”

Adademir geçtiğimiz yıllarda da Güney Kıbrıs'tan bu yarışı engellemek için girişimlerde bulunulduğuna değinerek “Güney komşumuzu yarışa davet ettik. Beraber düzenleme davetinde bulunduk. Her yıl organizasyonu engellemek için yazışmalar yapıyorlar. Bu yıl daha üst düzeyde başlattılar.

Bu işin süreceğini görünce onlar tedbir almak için yazışmalar yaptılar. Bize gelin bu yarışı bizim adımız altında yapın ama size katkı koymayalım dediler. Biz de gelin birlikte yapalım dedik. İki tarafta da yarışalım dedik. Ona pek sıcak bakmadılar ama önümüzdeki yıllarda buna da sıcak bakacaklar. Bunun bize getirdiği avantajları paylaşmak isteyeceklerdir” dedi.

 

Hamzaoğulları: “Üçüncü Yıldayız Ve Bu Konuda Daha İyi Olduğumuzu Düşünüyoruz”

Bisiklet Federasyonu As Başkanı Ogün Hamzaoğulları da basın toplantısında konuşarak 3'üncü yılda daha iyi bir durumda bu organizasyonu gerçekleştirdiklerine değindi. 

Hamzaoğulları, “Üçüncü yıldayız ve bu konuda daha iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Öncelikle teşekkür ediyorum kurum ve kuruluşlara ve bize destek verenlere. Sevgili Tolga Gündüz (Kalipso) bize destek verdi. Teşekkür etmek gerek. Türkiye Bisiklet Federasyonu da ciddi katkı sağladı. Bu yolda benimle gece gündüz çalışan Özdemir Tokel ve ekibine de teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

 

17 takım 12 ülke 20 ülke sporcusu

3'üncü Uluslararası Kuzey Kıbrıs Bisiklet Turu Yarış Direktörü Andrej Filip ve Yarış Koordinatörü Tolga Gündüz de parkurlar ve takımlar hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

17 takım, 12 farklı ülke ve 20 ülke sporcusunun bu yılki yarışlarda olacağını söyleyen Filip, “Ekin ve Ogün'e bana inandıkları için teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda yer aldığım için çok mutluyum. Şu ana kadar gördüğüm çok iyi bir medya, sosyal medya çalışmaları çok iyi seviyede. Bu ada bisiklet için şu anda çok uygun. Kazakistan’dan gelen takım -15 dereceden geliyor. Şu an Kıbrıs’ta hava 20 derece. 3 etap hazırladık. 2 düz ve bir kriteryum. Çok ağır etaplar hazırlamamayı tercih ettik. Mümkün olduğunca düz ve az yokuşlu parkurları takip ettik.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75