banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Uluçay, Nalbantoğlu’nu Kabul Etti..!
banner98

Meclisten yapılan açıklamaya göre, Meclis Şeref salonunda yer alan kabulde, Meclis futbol takımında yer alan Milletvekilleri Oğuzhan Hasipoğlu, Hasan Büyükoğlu ve Mesut Genç de yer aldı. Kabulde konuşan Londra Türk Masterleri takımı kafile Başkanı Mehmet Nalbantoğlu, 2007 yılından beri sportif olarak faaliyet yürüttüklerini belirterek, her sen 15 Kasım coşkusunu yaşamak için ülkeye geldiklerini söyledi. Nalbantoğlu düzenlenen futbol turnuvası organizasyonunu çok başarılı bulduklarını dile getirirken Meclis Futbol takımını Londra’ya davet etti.

Uluçay “farklı bir turnuva yapmak istedik”

Başkan Uluçay da konuşmasında, KKTC’nin kuruluşunun 35. yılında farklı bir turnuva yapmak istediklerini belirterek, bu çerçevede Türkiye, KKTC ve Londra Masterlerinin yanı sıra Cumhuriyet Meclisi takımının katıldığı bir turnuvada bir araya geldiklerini anımsattı. Uluçay, katılım gösterdikleri için Londra Masterlerine teşekkür ederken önümüzdeki süreçte de yine bir arada olmayı diledi. Milletvekilleri de turnuvaya katıldıkları için Londra Master Takımına teşekkür ederken yeniden bir araya gelmeyi arzuladıklarını belirttiler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75