banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ülker Avustralya'da korta indi..!
banner98





 Gönyeli Tenis Kulübü baş antrenörü ve Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Milli Takım Antrenörü Mustafa Ülker Avustralya Açık Tenis Turnuvasında 14-17 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleşen ve dünyanın en iyi antrenörlerinin katıldığı antrenörler seminerinden (Grandslam Couches Conferance) çok önemli bilgiler aldığını açıkladı. Avustralya Açık Tenis Antrenörler Seminerine Serena Williams, Marcos Baghdatis ve Grigor Dimitrov gibi önemli isimlerle çalışmış Patrick Mouratoglou,  Andy Murray’in annesi Judy Murray, İspanya’nın önemli Tenis Akademilerinden olan Topspin Tenis Akademisinin sahibiRichard Gonzalez, İngiltere’nin 10 yaş performans Antrenörü Simon Wheatley ve bunun gibi daha bir çok isim ile bire bir konuşma şansı buldu. Konuştuğu tüm antrenörlerle ülke tenisimizi nasıl geliştireceğimizi konuşan Ülker, bir çok konuşmacı antrenörün ülke tenisimizi yerinde görmek istediklerini açıkladı. Önümüzdeki aylarda bu antrenörlerden birileri ülkemize federasyonumuz tarafından devet edilecektir.


Konferansın yanı sıra Mustafa Ülker Avustralya Acık Tenis Turnuvasının Dünyanın her yerinden25000 çocuğun katılımı ile gerçekleşen açılış gününde Emma Doyle’nin başantrenörlüğünü yaptığı korta inip farklı oyuncularla Avustralya antraman teknikleriyle 3 saat boyunca çalışma fırsatı buldu.

Gönyeli Tenis Kulübünün ve Gönyeli belediyesinin katkılarıyla Avustralya’ya giden Mustafa Ülker Konferansın dışında kulübünün 2 oyuncusu Derin Öcal ve Sevim Akbaş ile özel kampa katıldı. Kampta oyuncuların eksikleri ve yapmaları gerekenler üzerine analiz yapıldı. Çocuklara hazırlanan bu özel kampın Başantrenörlüğünü Avustralyalı Emma Doyle yaparken yardımcı antrenörlüğünü de Jason Kennedy yaptı.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75