banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ulak, Öztürk’ü ağırladı..!
banner98
 




Seminer vermek amacıyla ülkemize gelen Öztürk, Anadolu İdman Yurdu Başkanı Alparslan Ulak’la birlikte teorik ve pratik çalışmalar yaptırdı. “Alparslan Fight Club” spor salonunda gerçekleştirilen seminer ve eğitim çalışmalarına Anadolu İdman Yurdu’nun tüm sporcuları katılırken, takım antrenörleri Sinan Demiröz ve Denis Vesan da hazır bulundu. Seminerde toplam 11 antrenör, 4 hakem, 25 sporcu yer aldı.

TÜRKİYE MMA’YA KATILIM OLACAK

Türkiye MMA Federasyonu ile KKTC MMA Federasyonu arasında imzalanan protokolü anlatan Anadolu İdman Yurdu Başkanı Alparslan Ulak, bu protokol gereği uluslararası turnuvalara katılacak Türkiye MMA Milli Takımı’na üç sporcu vereceklerini belirtti. Yaz aylarında Türkiye ve Gürcistan’da yapılacak organizasyonlara da katılacaklarını belirten Ulak, Türkiye MMA Federasyonu Başkanı Sinan Öztürk’e teşekkürlerini iletti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75