banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ Yine Şampiyon..!
banner98




Lig’de son haftaya kadar süren şampiyonluk mücadelesinde gülen taraf Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi oldu. Şampiyonluk için mutlak galibiyet alması gereken UKÜ, Deniz Plaza karşısında maça stresli başlasada ilerleyen dakikalarda üstünlüğü ele aldı ve 3’lü karşılaşmayı 9-4 kazandı. Ancak tek’li karşılaşmada Deniz Plaza’nın genç oyuncusu Mert rakibi Halit’i 9-8 yenerek skoru 1-1’e getirdi.

Bu esnada yan sahada oynanan karşılaşmada ise rakibi UKÜ’nün kaybetmesini bekleyen Tatlısu, YDÜ ile karşılaştı. 3’lü karşılaşmayı 9-2 alan Tatlısu, UKÜ’nün mağlubiyet haberiyle şampiyonluk ümitleri arttı. Ancak tekli karşılaşma’da YDÜ’nün tecrübeli sporcusu Sontaç, Kıbrıs Şampiyonu Hakan’ı muhteşem bir performansla 9-4 yenerek seriyi 1-1’e getirdi.

Bundan sonra 2 sahada da son maçlar oynanmaya başladı. Ancak UKÜ maçı devam ederken, YDÜ Avşın ve Yenal’ın güzel oyunuyla Tatlısuyu yenmesi ile kendi maçının skorunu beklemeden şampiyonluğunu ilan etti ve son 8 yılda 6. Şampiyonluğu alarak bu alanda rekorunu daha da geliştirdi.


Gecenin diğer maçında GÜHAD rakibi ÖZEV’i 3-0 yenerek sezonu 4. Sırada tamamladı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75