banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ, Spor festivalinde coştu..!
banner98

 







UKÜ Arena Kapalı Spor Salonu’nda açılışı gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen etkinlikte farklı branşlardan yaklaşık 16 ülke temsil edildi. Masa tenisi, voleybol, basketbol, futbol, satranç gibi spor dallarında yarışmaların düzenlendiği festivalin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Halil Nadiri, “Farklı ülkelerden gelen öğrencilerimizle spor etkinliği kapsamında rekabet içerisine girilecek bu festivalde, kardeşliğin ve beraberliğin kazanmasıdır.” dedi. Prof. Dr. Nadiri, rekabet etmenin yanı sıra dostluk ve kardeşlik içerisinde etkinlikten keyif alınması gerektiğinin de altını çizdi.

“Bu tür müsabakalar, kendinizi geliştirmenizde önemli rol oynar.”

Bir üniversite öğrencisi için sadece dersliklerde ve laboratuvarlarda alınan eğitim ve öğretimin yeterli olmayacağının önemini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Nadiri, “Gelecekte hayatınızda yoğun olarak yer alacak rekabet, bu tür müsabakalar ve kültürel aktivitelerle kendinizi geliştirmek, entelektüel kapasitenizi üst seviyeye çıkarmak için önemli rol oynar.” ifadelerini kullandı. Festivalin açılış töreninin ardından futbol maçında karşı karşıya gelen UKÜ Akademisyenleri ile Asistanlar kıyasıya rekabet ederek, eğlenceli dakikalara sahne oldu.  Düzenlenen spor festivaline öğrencilerin katılımı ve ilgisi büyük oldu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75