banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

UKÜ DALIŞ KULÜBÜ SEZONU AÇTI
banner98




          Girne Denizkızı Sahili’nde yapılan dalış etkinliğine 15 öğrenci katıldı. Katılımcılara dalış öncesinde deneyimli eğitmenler tarafından kısa bir eğitim verildi. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Dalış Kulübü Başkanı Can Pehlivanoğlu ilk kez dalış gerçekleştirenlerin bu tarz etkinliklerindaha fazla olmasını talep ettiklerini, kulüp olarak onların bu isteğini yerine getireceklerini belirtti. Pehlivanoğlu bu konuda desteklerini esirgemeyen UKÜ yönetimine Kulüp adına teşekkür ederek, “Etkinliğimizin geri dönüşleri çok olumlu oldu.” dedi.


            Etkinliğe katılanlar arasında yer alan UKÜ İşletme Kulübü Başkanı Özkul Haraç ise dalış etkinliğinden çok keyif aldığını anlattı. Tüple dalış sporunu ilk defa yapmasına rağmen sağlanan profesyonel eğitmen desteği sayesinde hiç zorlanmadığını vurgulayan Haraç, “Maviler altındaki bu şehri herkesin en az bir kere görmesi gerektiğini düşünüyorum.”dedi. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Dalış Kulübü’nden verilen bilgiye göre dalış etkinliği iki hafta süre ile tekrarlanacak. Dalışları farklı sahillerden yapmayı planlayan kulübe katılmak isteyenlerin sosyal medya üzerinden “Facebook UKÜ Dalış Kulübü” sayfasına üye olabilecekleri ve yapılan duyuruları oradan takip edebilecekleri belirtildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75