banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Turunç Çalışmalarına Devam Ediyor..!
banner98

Kendine ait spor salonunda haftanın altı günü Rus antrenör Denis Chekalev ile devam eden Turunç, kendisini çok iyi hissettiğini belirtirken, tek eksiğinin müsabaka olduğunu söyledi. Haftanın altı gününü çift idmanla geçirdiğini ifade eden Milli boksör Metin Turunç, Covid-19 sebebiyle uzun zamandır müsabaka yapamadığını ancak kendisini her zaman hazırda tutması gerektiğini söyledi.

Rus antrenörü Denis Chekalev ile çok iyi hava yakaladığını, ve formunu daha yukarıya çektiğini söyleyen Turunç, müsabaka için girişimde bulunduklarını ancak dünyayı saran Covid-19’un tüm yaptıkları girişimlere engel olduğunu söyledi. Yeni yılın bitmesine sayılı günler kala tek temennisinin 2020’de yaşanan talihsiz ve şansızlıkların son bulmasıyla birlikte yeni yılın her şeyden önce tüm islam alemine sağlık getirmesi olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günkü çalışmada Metin Turunç’a destek amacı ile oğulları Şener Efe ve Ahmet’de destek vermek üzere salonda yerini aldı. 14 yaşındaki Şener ve 20 yaşındaki Ahmet’in kendisine hep destek olduğunu ifade eden demir yumruk lakaplı Metin Turunç, kısa süre içinde oğulları hem Ahmet’in hem de Şener’in boks’da adından söz ettireceğini söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75