banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Triatlon’da 1 Kasım’da Yarış Var..!
banner98

SEZONUN SON YARIŞI: Triatlonda sezonun son yarışı 1 Kasım’da İskele’de Noyanlar sponsorluğunda yapılacak. Kayıtları internet üzerinden devam eden yarışma için son kayıt günü 25 Ekim Pazar olarak belirlendi.

​​​​​​​

Koronavirüs salgını nedeniyle resmi lig ve organizasyonların bu yıl ikinci kez yasaklandığı ülkemizde antrenman yapmalarına izin verilen spor branşlardan olan triatlonda ikinci yasaklar sonrası ilk yarış 1 Kasım’da gerçekleşiyor.

Spor Dairesi tarafından faaliyetleri yürütülen Triatlon Federasyonu’nda 1 Kasım’da İskele’de gerçekleşecek yarış için Spor Dairesi’nde kulüplerle bir toplantı yapıldı.

Federasyon faaliyetlerini yürüten Spor Dairesi Amiri Sertaç Bozatlı, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu üyesi ve spor eğitmeni Turgut Karamanoğlu, federasyonda kayıtlı kulüplerle 1 Kasım’daki yarış organizesini konuştu.

Aspava Spor Kulübü’nden Murat Çiftçi, Tüfekçi Spor Kulübü’nden Berkay Ramiz ve Ares Spor Kulübü’nden Ahmet Özsoy’un katılımı ile gerçekleşen toplantıda İskele’de 1 Kasım’da yapılacak toplantının organizesi, pandemi kurallarının uygulanması ve diğer yarış kuralları masaya yatırıldı.

Noyanlar sponsorluğunda gerçekleşecek İskele triatlonu sprint ve olimpik mesafelerde gerçekleşecek. Bireysel kayıtlar dışında takım kurularak da girilebilecek İskele triatlonu kayıtları 25 Ekim Pazar günü sona erecek. İnternet üzerinden devam eden kayıtların kapanmasından sonra yaş kategorileri oluşturulacak ve sezonun son yarışının hazırlıkları tamamlanacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75