banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tezel’den Üçüncülük Geldi..!
banner98

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde 13 ayak üzerinden düzenlenen F3J Planör Model Uçak Euro Tour yarışmalarının 7. Ayağı olan Macaristan Korona Cup’a 5 kişilik ekiple katılan millilerimiz 7 ülkeden 26 sporcu ile mücadele etti. İki günlük sıralama turlarında ilk sekize, ikinci ve üçüncü sıradan giren Salahi Tezel ve Erel Cankan final uçuşuları sonucu yarışmayı tamamladılar. Şampiyona sonunda birinciliği Slovakya dan Jan Littva elde ederken, ikinciliği İtalya dan Marko Generalli elde etti. Milli sporcularımızdan Salahi Tezel İtalyan sporcunun ardından çok az farkla üçüncülük kupasını ülkemize kazandırdı. Erel Cankan ise dördüncülük elde etti. Bir diğer sporcumuz Mehmet Serden ise şampiyonayı 10. Sırada tamamladı.

Milli Takım sporcularımız 7 ayak sonunda genel Avrupa sıralamasında yaklaşık 150 sporcu önünde kürsüyü zorluyorlar. Erel Cankan ikinci Mehmet Serden beşinci ve Salahi Tezel de dokuzuncu sırada yarışmalara devam ediyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75