banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tenis’te Dev Atılım..!
banner98

Türkiye Milli Takımlar seçme turnuvaları için ülkemizde her ne kadar TTF turnuvaları gerçekleşse bile oyuncularımızın katılabilmesi için Türkiye de turnuva oynamaları gerektiği belirtildi.

Federasyondan yapılan açıklamada “tenis sporuna ayrılan yıllık bütçe oyuncularımızın sadece yılda bir kere Türkiye de oynamalarını sağlayabilmektedir. Dünyada en popüler spor olan Futbola yapılan yatırımın yanında bireysel sporlara da daha fazla değer verilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. KKTF olarak her geçen gün oyuncularımızın önünü açacak adımlar atmaktayız. Attığımız bu adımlara TTF tarafından verilen bu doğrudan katılım hakkı ile ülkemizde tenis oynayan sporcuların kendilerine daha yüksek hedef koyması, Türkiye Milli Takımlarına girme hedefi ve Milli Takım ile birlikte Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi oyuncusu olma şansını elde etmişlerdir” denildi.

Açıklamada ayrıca “Milli Olimpiyat Komitesi sporcusu olan tenisçilerin, uluslararası alanda yükselebilmek için tenisin gerektirdiği farklı ülkelerde çeşitli turnuvalar oynanmasının maddi finansmanının komite tarafından karşılanmaktadır. Ülkemizin her spor dalında olduğu gibi teniste de küçük yaşta çok yetenekli oyuncuların olduğu ve bu sporcuların hatta kendisine profesyonel tenisçi olma hedefi koyan ayni zamanda WTA sıralaması elde eden Eliz Maloney, yaşadığı maddi katkı sıkıntısını elde edilen TTF tarafından doğrudan katılım şansı ile maddi katkı sıkıntısını büyük ölçüde aşacaktır” ifadeleri kullanıldı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Teniste Dev Atılım..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75