banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tenis Efsanesi Bruguera KKTC’de..!
banner98

Kamp süresince Bruguera ya 2014-2018 yılları arası Türkiye Tenis Federasyonu Teknik Direktörlüğünü yapan, ayni zamanda 2018 yılında KKTF’na 1 yıllık danışmanlık verip, 5 yıllık stratejik planını hazırlayan Onur Binay eşlik ediyor.

Rafael Nadal, Sergie Bruguera, Garbine Muguruza gibi birçok tenis efsanesine sahip İspanyol tenisinin sistem kurucusu, Federasyon teknik direktörü gibi birçok görevde bulunmuş olan Bruguera yaşayan en iyi 3 tenis antrenöründen biri ve en iyisi olarak da gösterilmektedir.

KKTF’nin bu 4 günlük kampı gerçekleştirmesindeki nedenleri, gelecek dönemdeki tenis vizyonunun, sisteminin ve rotasının ne olacağını böyle bir danışmanlıkla belirlemek, Kampa katılacak olan oyuncuların 4 günün sonunda nasıl bir sistem ile bu spora devam edeceklerini ve nasıl etmeleri gerektiğini yine böyle bir tenis adamının gözünden değerlendirilmesidir.

Buradaki temel hedeflerimizden birisi ise, kampa katılacak sporcuların antrenörleri ile katılması ve 4 günlük kamp sonunda önümüzdeki dönemdeki antrenman kalitesini arttırmaları, hem antrenör hem sporcu olarak büyük başarılar kazanmış tenis adamının bilgi birikimlerinden kazanım elde etmeleridir.

Lluis Bruguera’nın ülkemize gelişi tenis camiası içerisinde büyük heyecan yaratmış, birçok şampiyonu yetiştirmiş bir tenis adamının karşısına çıkmanın motivasyonu ve mutluluğu tüm sporcularımızın ileriki dönemde kendilerine inanmaları açısından son derece önemlidir.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75