banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tek aday Davutoğlu..!
banner98




Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Olağan Genel Kurulu yarın yapılıyor. Atatürk Spor Kompleksi içerinde bulunan federasyon lokalinde gerçekleştirilecek genel kurul saat 20.00'de başlayacak. Faaliyet ve mali raporların görüşüleceği genel kurul toplantısında başkanlık seçimi de yapılacak. Başkanlık için tek müracaat Gürtap Davutoğlu tarafından yapıldı.

 

"Sorumluluktan kaçmıyoruz"

Dört yıldan beridir Darts Federasyonu Başkanlığını sürdüren Gürtap Davutoğlu,  yeni dönemde de aday olduğunu açıkladı.  Federasyon başkanlığı adaylığı için çok düşündüğünü hatta genel kurulda başka adayların çıkmasını beklediğini söyleyen Davutoğlu, "Kimse aday çıkmıyor. Dışarıdan ahkam kesmek, haksız eleştiri de bulunmak kolay. İş ciddiye binince sorumluluktan kaçmayı tercih ediyorlar. Biz öyle yapmıyoruz. Dört yıl önce göreve geldiğimizde devraldığımız enkaz halindeki federasyonu, bugün çağdaş, kurumsal, sekretaryası, tüzük ve yönetmelikleri ile birçok federasyona örnek teşkil edecek duruma getirdik. " dedi.

 

"Acemi federasyonu, profesyonelleştirdik"

Göreve geldiğinde çok acemi bir yapıyla federasyonun yönetildiğini tespit ettiklerini belirten Gürtap Davutoğlu:  şöyle devam etti:  "Oluşturduğumuz yönetim kurulu ile daha ilk toplantımızda federasyonun çağdaş yapıya kavuşması için çalışmaya başladık.  Sayıdan çok kalitenin önemine dikkat çektik. Yönetmelikler hazırladık. Tüzüğümüzde düzenlemeler yaptık. Kulüplerin maçlarını oynadığı salonları yeniledik. Her hafta yönetim kurulu toplanarak, dartsı nasıl daha ileriye taşıyabiliriz noktasında fikir ürettik."

 

"Seviyesizce eleştirileri dikkate almadık, almıyoruz"

Bazı çevrelerin profesyonel ve çağdaş yapıya kavuşan federasyon bugünkü yapısından rahatsız olduğunu belirten Davutoğlu şöyle devam etti: "Yeni dönemde farklı bir süreç yaşanacak. Artık herkes haddini bilecek. Bugüne kadar bize seviyeli yapılan eleştirilerin hepsini dikkate alıp, yönetim kurulumuzda değerlendirdik. Ancak haddini aşan seviyesiz ve olan eleştirileri dikkate almadık. Kimse sanmasın ki susuyorsak, hiçbir şey bilmiyoruz."

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75