banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

TC -KKTC ilk raundu TC'nin..'
banner98





 Türkiye Satranç Federasyonu Atatürk Satranç Merkezi salonunda şehitler için saygı duruşu ve istiklal marşının ardından TSF Başkan vekili Aşkın Keleş ve KKSF Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kansal'ın sembolik açılış hamleleri ile başlayan Türkiye- KKTC dostluk satranç maçı Cumartesi üç tur, pazar iki tur olmak üzere 5 tur üzerinden tamamlandı. İlk ayak Türkiye Satranç Milli Takımının galibiyeti ile sonuçlandı. (Türkiye 17½ pts. – KKTC 7½ pts.)

 

Milli maçların ikinci ayağı KKTC Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde 14 ve 15 Kasım 2015 tarihlerinde KKTC’de yapılacaktır. İki ülkenin takımları maçlara 5 sporcu ile çıkacak. Takımlar 5 masa üzerinden, tek tur Scheveningen Sistemine göre eşlendirilecektir. Turnuva 25 dakika + hamle başına 30 saniye eklemeli tempo ile hızlı satranç kurallarına göre yapılacaktır.

Ankara’da ülkemizi temsil eden KKTC satranç milli takımı şu sporculardan oluşmaktadır:

  1. Cengiz Hasman

  2. Ümit Antel

  3. Hüseyin Sertbay

  4. Yamaç Samani

  5. Ali Nailer

  6. Adman Tolon

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75