banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Tek fire Omonia
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tavlacılar yaza girdi..!
banner98
 




       Nisan-Mayıs sezonu ardından başlayan Yaz Sezonu haziran ayının ilk haftası başladı ve ağustos ayının son haftasına kadar maçlar devam edecek ve dereceye girecek oyuncular ağustos sonu belirlenecek. 29 oyuncu ile tamamlanan Nisan-Mayıs sezonundan sonra başlayan yaz sezonu büyük bir katılımla 48 oyuncu ile oynanmaya başlandı.

       Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği’nin WBF ( Dünya Tavla Federasyonu ) çatısı altında organize ettiği ve daha yeni bir dernek olmasına rağmen bu kadar büyük bir katılımın olması memnuniyet yarattı. Ülkemizde tavla sporunun ne kadar sevildiği bilinmektedir, bu yüzden Dünya standartlarında oynanan Modern Tavla’nın ülkemizde de yaygınlaşması ve uluslar arası tavla şampiyonalarında ülkemizden de oyuncuların katılımını teşvik etmek için kurulan Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği’nin bu çabaları takdirle karşılanıyor. Şu anda sadece Gazimağusa’da faaliyetlerini sürdüren Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği ileriki zamanlarda Lefkoşa ve Girne bölgelerinden de talep gelmesi halinde faaliyetlerini oralarda taşımak konusunda çalışmalar yapıyor.

Antalya’da yarıştılar

       Mayıs ayında Antalya’da yapılan Modern Tavla Türkiye şampiyonasında adamıza 2 kupa ile dönen Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği oyuncuları bu kez de 16-17 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan 18. İstanbul Modern Tavla şampiyonası için hazırlıklarına başladı.  Türkiye’nin ve Dünya’nın sayılı oyuncularının mücadele edeceği bu şampiyonada, Kuzey Kıbrıs Elit Tavla Derneği oyuncularının ülkemize yeni başarılarla dönmesi ülkemiz tavla spor açısından gurur verici olacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75