banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tatar, Turunç'u Kabul Etti..!
banner98

Geçtiğimiz ay Ukrayna’da aldığı başarıdan dolayı Turunç’u kutlayan Tatar son dönemde ülkedeki milli sporcuların elde ettiği başarıların gözden kaçmadığını bunun da ülke adına önemli olduğunu söyledi. Turunç’u yakından takip ettiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ülke bayrağının dalgalanmasının önemli olduğunu, bu zaferi ülkeye yaşatan Metin Turunç’a bu yüzden teşekkür ettiğini söyledi. Kabul’ün sonrasında Metin Turunç’a Başarı sertifikası veren Tatar, Turunç’a başarılarının devamını diledi. Boks Federasyonu Başkanı Yıltan Zabit’in de yer aldığı kabulde, Cumhurbaşkanı Tatar’a Sertaç Bozatlı ve Aydın Akkurt eşlik etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
TatarTurunçu Kabul Etti..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75