banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tatar, Samani ve Aydın’ı Kabul Etti..!
banner98

Cumhurbaşkanı Tatar, Balkan 3’üncüsü olan Milli Atlet Tuğba Aydın’ı ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Cumhurbaşkanlığı’nda yer alan kabulde konuşan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, haksız ambargo ve izolasyonlara rağmen Kıbrıslı Türk sporcuların Türkiye Milli Takımı adına yarışmalarının önemine değindi.

Önümüzdeki dönem, Kıbrıslı Türk sporcuların uluslararası arenadaki başarılarının devamı için Cumhurbaşkanlığı olarak gereken her türlü katkının verilmeye devam edeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, ülke sporu ve gençliğin önünü açmak için girişimlerin devam edeceğini vurguladı.

Kıbrıslı Türk gençler arasında uluslararası müsabakalarda başarılı olan sporcular yetiştiğine de değinen Cumhurbaşkanı Tatar, bundan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Milli Atlet Tuğba Aydın da, kariyeriyle ilgili bilgiler vererek, hedeflerini dile getirdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75