banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tatar,  Hamidi’yi Kabul Etti..!
banner98

Cumhurbaşkanı Tatar, kabulde yaptığı konuşmada, Sami Hamidi’nin kendi gücü, azmi ve inancı ile İstanbul’da hak ettiği başarıyı yakalayarak bu noktalara geldiğini kaydetti. Cumhurbaşkanı Tatar, Hamidi’nin, Türkiye spor ve sanat camiasından birçok ünlüyü KKTC’ye getirip klip ve filmlerde yer almasına öncülük ederek ülke tanıtımına destek vermesinden duyduğu memnuniyetin altını çizdi.

 “Gençlerimiz azim ve kararlılıkla kendilerine güvensinler”

Vatan sevgisine sahip bir insan olarak birçok ünlüye başarıyla yaşam koçluğu yapan Sami Hamidi’nin KKTC ile olan bağını her daim canlı tutmasından duyduğu memnuniyete dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, gençlerin başarıya ulaşmak için azim, inanç ve cesaretle kendilerine inanmalarının öneminin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Sami Hamidi’nin başarısının gençlere örnek olması temennisini ifade ederek Sami Hamidi’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Hamidi: “Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da beni ziyaret etmesi gurur verici”

Sami Hamidi de yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın İstanbul’da yaptığı temaslar esnasında vakit ayırıp tesisini ziyaret etmesinden duyduğu gururu ifade etti.

Çalışmalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Tatar’a bilgiler veren Hamidi, KKTC’de de “fitness” sektörüyle ilgili yatırım yapmak istediğini ifade ederek “herkes için spor” felsefesini geliştirmeye devam edeceğinin altını çizdi.

Sami Hamidi, KKTC’ye birçok sanatçıyı getirip KKTC’nin tanıtımı için uğraşmaya devam edeceğini söyledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
TatarHamidiyi Kabul Etti..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75