banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ arenasporkolik Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tatar, Federasyon Başkanları ile Görüşecek..!
banner98

Dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu ve beraberindeki heyeti kabul eden başbakan Ersin Tatar bugün de diğer spor federasyonları başkanlarını toplantıya çağırdı.

Federasyon başkanları yapılacak toplantıda başbakan Ersin Tatar’dan federasyonlara yapılacak katkının arttırılması talebinde bulunacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl 3 milyon katkı yapılan federasyonlar maddi olarak sıkıntıda olduklarını her fırsatta dile getiriyorlar.

Federasyonlar bugün yapılacak toplantıda başbakan Ersin Tatar’a yapılacak toplam katkının en az 6 milyon olması yönünde teklifte bulunacak. Bu rakamın kabul edilmesi durumunda ise federasyonlar ortalama %60 ile %70 arasında artış alabilecek.

Spor Federasyonları bu yıl içerisinde almaları gereken katkının sadece iki dilimlik bölümünü alabildi. Toplamda dört dilimden oluşan ve üç ayda bir ödenmesi gereken katkıların sadece 2 dilimi ödenirken geri kalan 2 dilimin ödenmemesi spor federasyonlarını da ciddi olarak sıkıntıya sokuyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75