banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek Bostan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Taekwondocular, Tatar’ı Ziyaret Etti..!
banner98

19. Doktor Fazıl Küçük spor oyunları kapsamında organize edilen ve Perşembe günü başlayacak olan 18.GTF Avrasya Şampiyonası, 31. WTF (Olimpik Sistem) Şampiyonası ve 6. World Budo Martialarts Şampiyonası için adaya gelen ekipler dün Başbakan Ersin Tatar’a ziyarette bulundu. Cumhuriyet Meclisi’nde gerçekleştirilen kabulde konuşan Başbakan Ersin Tatar ambargolar altında spor yapmaya çalışan gençlere en büyük desteğin ülkeye gelen ekipler olduğunu ve taekwondo’da bunun yıllardır yapılmakta olduğunu bildiğini kaydetti. Tatar gelen ekiplere desteklerinden dolayı teşekkür ederek hoşgeldiniz dedi.

Taekwondo Judo Karate Federasyonu başkanı Eyüp Zafer Gökbilen de ziyarette yaptığı konuşmada federasyon olarak ambargoları yıllardan beridir aştıklarını ve birçok ülke ile temas yaptıklarını kaydederek ülkmeizde uluslararası oyunlar için gelen ekiplerin de buna destek verdiğini vurguladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75