banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mete bugün anılıyor SICAK GELİŞME..! Hamis ve Ulaş Bunu Hep Yapıyor(65-76) Kupa Canavarı İş Başında..! (0-2)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

St Hilarion’da Cimnastik Şöleni Olacak..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu, 19 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“KKTC Cimnastik Federasyonu olarak St Hilarion Kalesinde yapılması planlanan ancak Kıbrıslı Rumların girişimleri sonucunda Cercle / Kölsch konserinin ertelenmesine tepki göstermek için federasyon olarak St Hilarion Kalesinde, kendi çocuklarımızla parkur müsabakası düzenleyeceğiz.

Bunun için yerinde incelemelerde bulunma üzerek St Hilarion Kalesine gittik. İptal eden konserin yerine St Hilarion Kalesinden, “Kendi çocuklarımızla sesimizi dünyaya haykıracağız.” Etkinliğimize sadece cimnastikçilerimizi değil, parkur branşı ile uğraşan tüm sporcularımızı davet ediyoruz.

Spor, farklı uluslar ve bireyler arasında evrensel bir dili ve iletişimi sağlayarak tüm dünyada barış ve kardeşliğin oluşmasına hizmet eder.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75