banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sprint ve Rekor Deneme Yarışları Yapılıyor..!
banner98

Bu bağlamda yarın (11 Mayıs) Mağusa bölgesi sprintler ve rekor deneme yarışları Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yapılacak. Saat 17.30’da başlayacak yarışlar Covid-19 önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Halil Samani, bireysel sporlara kademeli olarak izin verilmesiyle organizasyonları yapmaya başladıklarını belirtti. Samani buna rağmen ülkemizde vakaların çıkmakta olduğunu, kimseyi riske atmama adına branşları sprint, orta mesafe, atmalar, atlamalar şeklinde ayrı ayrı düzenlemeye karar verdiklerini ifade ederek, ilerleyen zamanlarda vaka sayılarına göre durum değerlendirmesi yaparak faaliyetleri sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75