banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Spordaki duyarlılık sürüyor..!
banner98







 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Lefkoşa Maratonu” bu yıl 23 Ekim Pazar günü gerçekleşiyor,  “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Lösemili Çocuklar Gülüyor” sloganıyla başlatılan sosyal sorumluluk etkinliğine, spor alanında örgütlü iki dernekten de katılım sağlandı.

 

KTSYD’den güçlü destek

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, Başkan Bülent Kılıçoğlu’nun da katılımı ile dün sabah saatlerinde maratona kayıt yaptırdı. Yönetim kurulu üyeleri, çeşitli gazetelerin spor şefleri ve üyelerin bir kısmının katılımı ile yapılan kayıtla ilgili konuşan KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, dernek olarak kendilerin de en büyük misyonlarından birisi olan sosyal sorumluluk konusunda farklı etkinliklere güçlü destekler vermekten memnun olduklarını söyledi.

 

Antrenörler de maratonda olacak

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği de Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor maratonunda yer almak adına dün kayıt yaptıran bir diğer kurum oldu. Başkan Süleyman Göktaş, yönetim kurulundan kişiler ve üyelerin katılımı ile yapılan kayıtlara LTB Asbaşkanı Akın Aktunç da katıldı ve duyarlılık için antrenörlere teşekkür etti.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75