banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Spora Koronavirüs Engeli..!
banner98

Spor Dairesi Ülkemizde yaşanan Koronavirüsü nedeniyle Kapalı spor tesislerindeki organizasyonları antrenmanlar da dahil olmak üzere bugünden itibaren Pazar gününe kadar kapatıldığını açıkladı.

Bu gelişme üzerine de Su Sporları, Güreş, Basketbol, Voleybol ve Hentbol Federasyonları da maçların ertelendiği haberini duyurdu.

Çocuk Atletizm Şenliği ertelendi…

KKTC Atletizm Federasyonu geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği, bu yıl da hazırlığını tamamlayarak önümüzdeki bir buçuk aylık süreç içerisinde yapmayı düşündüğü Çocuk Atletizm Şenliği’ni ileri bir tarihe erteledi.

Bisiklet organizasyonları da etkilendi…

Kıbrıs Türk Yeşilay tarafından organize edilen ve 15 Mart Pazar günü gerçekleşmesi planlanan “Sağlık için bas pedala” etkinliği ileri bir tarihe ertelendi.

Öte yandan Bisiklet Federasyonu tarafından Yurtdışında yapılacak organizasyona katılacak yarışcılar için katılımın iptal edildiği duyuruldu

Basket Ara Verdi…

Basketbol Federasyonu,tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Covid-19 salgını nedeni ile 10 Mart-14 Mart arasındaki tüm müsabakaları iptal etme kararı aldı. Federasyon maçların yeni tarihlerini önümüzdeki günlerde açıklayacak

Voleybola koronavirüs engeli…

Voleybol Federasyonu’ndan yapılan açıklama şöyle:

“Dünya da büyük bir hızla yayılan ve insan sağlığını büyük bir tehdid altına alan Coranavirüs (COVİD 19) vakasının ülkemizde görülmesi ve ölüm olayı gerçekleşmesi sebebi ile insan sağlığı göz önüne alınarak, devam eden müsabakalara olağan durumlar sağlanana kadar ara verilmiştir.”

Güreş Tedbir Aldı..

Güreş Federasyonu tarafından organize edilen ve hafta sonunda yapılması planlanmış olan “Mehmet Öke Büyükler Serbest Güreş Müsabakaları” daha ileri bir tarihe ertelendi.

Güreş Federasyonundan yapılan açıklamada ülkemizde görülmeye başlayan Covid-19 virüsü nedeniyle tedbir amaçlı müsabakaların ertelendiğini duyurdu.

Hentbol’da durdu…

KKTC Hentbol Federasyonu koronavirüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı lig organizasyonlarını durdurduğunu açıkladı. Alınan karara göre 10-14 Mart (her iki tarih dahil) tarihleri arasındaki tüm hentbol müsabakaları durduruldu. Federasyon yeni maç fikstürünü ileriki günlerde açıklayacak.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Spora Koronavirüs Engeli..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75