banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Spor Salonlarına Açılım İzni: 27 MAYIS
banner98

Günlerdir yükselen sesleri sonrası bugün gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısının öncesinde Meclis'te eylem yapan Halter ve Vücut Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu ile Fitnes Salonları sahipleri ve sporcular istediğini aldı. Bugün yapılan Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası Başbakan Yardıcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay alınan kararı açıkladı.

 Kudret Özersay, 27 Mayıs Çarşamba günü bayram sonrası spor salonlarının açılacağını duyurdu. Özersay, önceden belirlenecek ve Çalışma Bakanlığı tarafından ilan edilecek kriterlerle salonların bayramın ertesinde açılabileceğini belirtti.

Bugün sabah yapılan eylemde 20 Mayıs olarak talep edilen açılıma Bakanlar Kurulu 27 Mayıs olarak yanıt vermiş oldu. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75