banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SONEL VE GÖRGÜNEL SATRANÇLA ANILDI..!
banner98

 



          Turnuva maçları oynanmadan önce yapılan konuşmalar ile Raif Görgünel ve Salih Sonel gençlerimize anlatıldı. Ertuğrul Apakan Spor Salonunda yapılan törene satrançılar yanında çok sayıda akrabaları ve sevenleri katıldı.

          Satranç Eğitim Merkezi ‘nin satranççılarından Sema Korkmaz, Raif Görgünel’i,  Defne Kansu da Salih Sonel'i anlatan yazılarını okudular.  Çatalköy'ün ve Evdim'in, sevilen, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve fedakârlıkları ile örnek aldığımız bu iki insanını duygu yüklü konuşma ile Birtan Asker anlattı. Doğan Sahir 'in anı plaketlerini vermesinden sonra sembolik başlangıç hamleleri ile turnuvaya başlandı.


                     HAFTANIN TAKIMI MESAN İNŞAAT SATRANÇ TAKIMI 

        Satranç Eğitim Merkezinin düzenlediği 2016 Girne Satranç Turnuvasının beşinci turuna ikinci sırada başlayan Mesan İnşaat Satranç Takımı güçlü rakibi Schindler Satranç Takımını 5 puan farkla yenip hem haftanın takımı unvanını aldı hem de liderliğe yükseldi.


                         DİMES SATRANÇ TAKIMININ GÖZÜ ZİRVEDE             

     Dimes Satranç Takımı, Girne Adidas Satranç takımını 4 puan farkla yenerek sıralamada Orsenle puan farkını azalttı. Dimes ve Orsen Satranç takımlarının istikrarlı yükselişi turnuvaya ayrı bir heyecen katıyor. Orsen önde olmasına rağmen Dimes haftayı Orsen'e göre avantajlı kapattı.


                          HAFTANIN DİĞER BAŞARILI SATRANÇ TAKIMLARI

       Özyalçın İnşaat Satranç Takımı, Orsen Satanç Takımı,  Çatalköy Belediyesi Satranç Takımı ve Schindler Satranç Takımları haftayı başarı ile tamamlayan diğer takımlar oldu.


                       SATRANÇTA KAYBETMEK YOKTUR YA KAZANIRSIN YA ÖĞRENİRSİN

      Girne Adidas, Girne Akay Optik, Girne Deniz Plaza, Schindler ve BSW Computer Satanç Takımlarında başarı umutları haftaya kaldı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75