banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Tamsu Juventus Cahitoğlu
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SİNDE Ralli Sprint’de Lider Denktaş - Mişon..!
banner98

2. Ralli Sprint yarışı güneşli ve serin hava eşliğinde pandemi koşullarına da uyularak, yarışmacı yakınlarının ve bölgede yaşayan yarış severin destekleri ve takipleri ile saat 14.08de başladı. Ekipler 10kmlik etapta 1i deneme olmak üzere 3 kez aynı güzergâhı geçtiler.

Sınıflara göre dağılımda, sıralama şu şekilde gerçekleşti:

Sınıf 2de birinci Rauf Denktaş – Mehmet Mişon, ikinci Cahit Yetkili – Harun Çakır ikilisi ve Fikri Macila – Doğa Koyuncu ikilisi de üçüncü oldu.

Sınıf 1de birinci Buğur Kambillili – Mehmet Çağla olurken, ikinci Kerim Hacımevlüt – Özcan Kahvecioğlu ikilisi, üçüncü ise Salih Çelikkaya – Özker Özçelebi ikilisi geldi.

Sınıf Nde, birinci Çağkan Bozalanlar – Hasan Odun, ikinci Oktay Çocuk – Hüseyin Çocuk ikilisi ve üçüncü Mehmet Karaoğlan – Mehmet Çoşar ikilisi oldu.

Sınıf T2de birinci Serhat Karaoğlan – Şeref Karaoğlan olurken, Sınıf Rde birinci Önder Zaim – Emre Üngüder, ikinciliği ise Hasan Yücebaş elde etti.

Genel Klasman sıralamasında ise müthiş çekişmenini yaşandığı yarışta Rauf Denktaş – Mehmet Mişon ikilisi en iyi zamanı yaparak lider olurken, ikinci 1,257 saniyelik farkla Cahit Yetkili – Harun Çakır, üçüncü ise Fikri Macila – Doğa Koyuncu ikilisi oldular.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75