banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Yenicami Forest İskelede Maden Buldu.. (02) MTGden Farklı Prova.. (41) Yetki Ertaçta..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şimdiki Durak İstanbul..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Profesyonel Milli Boksörü Metin Turunç dünya şampiyonası gecesinde ringe çıkıyor. Önce Ukrayna daha sonra ise Arnavutluk zaferleri ile ülke bayrağını dalgalandıran demir yumruk lakaplı Metin Turunç, kemer müsabakasına 4 maç kala İstanbul’da yapılacak olan müsabakadan zaferle dönmek istiyor. İstanbul Kadıköy’de 3 Eylül akşamı yapılacak olan müsabaka öncesinde hem milli boksör Metin Turunç hem de antrenörü Dindar Gölçek düşüncelerini aktardı.
Turunç: Hedefimiz yine ayni
Milli boksör Demir Yumruk lakaplı Metin Turunç 3 Eylül akşamı İstanbul Kadıköy’de yapılacak olan müsabaka ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Ukrayna ve Arnavutluk zaferlerinden sonra şimdiki durağın İstanbul olduğunu belirterek, kemer müsabakalarına 4 maç kala İstanbulda’ki 3 Eylül akşamının kendileri adına son derece önemli olduğunu söyledi. Çalışmalarına antrenörü Dindar Gölçek nezaretinde devam ettiğini belirten Turunç, tek hedeflerinin İstanbul da yapılacak olan müsabakada yine ülke bayrağını dalgalandırmak olduğunu söyledi.
Gölçek: İyi durumdayız
Metin Turunç’un antrenörü Dindar Gölçek ise 3 Eylül akşamı İstanbul’da yapılacak olan müsabaka ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede zorluk derecesi yüksek müsabakaların 3 Eylül tarihi ile birlikte başlayacağını söyledi. Ukrayna ve Arnavutluk sonrasında rotanın bu kez İstanbul olduğunu belirten Gölçek, hazırladıkları program doğrultusunda Eylül ayındaki müsabakaya en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi. Metin’in performans noktasında iyi durumda olduğunu planlamaları doğrultusunda çalışmalarının devam ettiğini belirten Dindar Gölçek, Metin’in rakibinin kura sonucu belirleneceğini ve kendilerinin de henüz rakiplerini bilmediğini sözlerine ekledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şimdiki Durak İstanbul..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75