banner108
Öne Çıkanlar UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy Ünal Aysal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Seyirci Özel Etabı 28 Eylül’de..!
banner98

Kıbrıs Otomobil Kurumu (CAA) ile Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek Lefkoşa Şehiriçi Özel Seyirci Etabı için tüm paydaşların katılımıyla Lefkoşa Türk Belediyesi’nde bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

LTB’nin organizasyonunda düzenlenen geniş katılımlı koordinasyon toplantısına KKTOK, Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı, Lefkoşa Kaymakamlığı, Spor Dairesi, Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şubesi, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı, Karayolları Dairesi yetkilileri/temsilcileri, LTB Dış İlişkiler Birimi ve LTB Zabıta Şubesi Trafik Birimi’nin yanı sıra LTB Başkanı Mehmet Harmancı da katıldı.

LTB, yine Lefkoşa’nın güneyinden başlayıp ara bölgeden geçerek Lefkoşa’nın kuzeyinde sürecek ve tekrar Güney Lefkoşa’da tamamlanacak Lefkoşa Şehiriçi Özel Seyirci Etabının en iyi şekilde ve herhangi bir aksaklık yaşanmadan gerçekleşebilmesi için organizasyonda kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğini yürütüyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75