banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

SAYTEV 3’te 3 Yaptı..!
banner98

Ankara'da düzenlenen Masa Tenisi Türkiye 3. Ligi'nde, hocalığını Levent Menteş Baytaroğlu ve Zekai Soyadlı’nın üstlendiği SAYTEV bayanlar masa tenisi takımı KKTC'de bir ilki başararak, Türkiye masa tenisi liglerine katılma şansını yakaladı. Yağmur Aktunç, Sude Köknel, Şerif Kuyucu, Elif Töre isimlerinden oluşan takım, 17 takımdan oluşan Türkiye üçüncü masa tenisi liginde mücadele ediyor.

İlk gün müsabakalarında üç maça çıkan SAYTEV bayanlar masa tenisi takımı, geçen senenin lig üçüncüsü olan takımı da yenerek üçte üç yaptı.
Bir değerlendirme yapan Genel Koordinatör Şahap Aşıkoğlu, SAYTEV olarak masa tenisi sporuna destek vermelerinin amacının genç bireylere uluslararası düzeyde spor yapma şansının tanınması olduğunu belirtti.

Temel vizyonun yurtdışında başarı olduğunun altını çizen Aşıkoğlu, takımımızın KKTC Liglerinde yılda 5 maç yapma şansı olduğunu, bu yüzden iyi seviyeye gelebilmek için Türkiye liglerine katılmanın elzem olduğunu vurguladı. Aşıkoğlu “Gençlerimize şans verdiğimizde ne kadar başarılı oldukları ortada, bizim görevimiz teknik ve finansal olarak onların önlerini açmaktır” dedi.

Maç Sonuçları;

SAYTEV 3 - 1 Şahinbey Gaziantep

SAYTEV 3 - 1 Şht. Hakan Kabil

SAYTEV 3 - 0 Muğla

banner116
Anahtar Kelimeler:
SAYTEV 3’te 3 Yaptı..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75