banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Zokou ile tatlandı..! (2-4) Musa yeniden Kartal oldu..! Ozanköyden Kritik 3 Puan...! (2-0) FLAŞŞŞ... FLAŞŞ… FLAŞŞŞ.. Çağrı ve Victor Kaymaklı kampında..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sapsızoğlu; ‘’Yetiştireceğimiz Sporcularımız Ülkemize Faydalı Bireyler Olacak’’
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, cimnastik ailesi olarak üstlendikleri sorumluluklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerinden yola çıkarak, üstlendikleri sorumluluklarla ilgili olarak Hasan Sapsızoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Yıllar önce Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ne güzel söylemiş " Spordan yoksun olan bir gençlik nasıl ki vatan müdafaası sırasında etkili olamıyorsa, insan denen varlığın kafa yapısı da ne derece tekamül ederse etsin, bedeni inkişafı noksan ve yetersiz olursa, o kafayı ileriye götüremez, taşıyamaz."

Günümüz teknolojisi yanında (tablet, bilgisayar, akıllı telefon) COVİD 19’la artan hareketsiz yaşantıyla yaratılmak istenen tam da Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünde bahsettiğidir.

Bizler cimnastik ailesi olarak üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. 3 yaşından başlayarak çocuklarımıza spor yapma alışkanlığını aşılayıp her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı nesiller yetiştirirken, başarılı sporcuları da ülke sporumuza kazandıracağız. Yetiştireceğimiz sporcularımız böylelikle ülkemize de faydalı bireyler olacaktır.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75