banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sapsızoğlu; ''Ambargo Kendi İçimizde''..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonunun Yeni Erenköy bölgesindeki sporculara ve çocuklara kazandırmak istediği salon projesi, Karpaz Kooperatif Tütün Şirketinin harap haldeki binaya, imzalanan mutabakata aykırı olarak aylık 3,000 TL kira istemesi nedeniyle yarıda kaldı.

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu olaya sert tepki gösterirken, şu açıklamayı yaptı:

“Sporumuza ve çocuklarımıza yapılan ambargoların ortadan kaldırılması için yardıma ihtiyacımızın olduğu bir gerçektir.

Ama şunun farkına varmamız gerekiyor ki, asıl ambargo kendi içimizde hala yaşıyor ve yaşatılıyor. Ambargo zihniyette, ambargo bireylerdedir. KKTC Cimnastik Federasyonu olarak yaklaşık 8 aydır uğraştığımız ve Yeni Erenköy bölgesinde yer alan çocuklarımızın da cimnastik salonu ihtiyacını ortadan kaldırabilme ve her çocuğun spor yapma hayalini gerçekleştirme adına atılımlarımıza umutlu bir şekilde adım atıyorduk. Fakat hayallerimiz sebebi bilinmeyen bir şekilde yarım kaldı.

Yapılan tüm görüşmeler sonucunda ilk 5 yıl kira ödemeden, sonraki yıllar içinde düşük bir kira bedeliyle anlaşma sağlanmışken, bugün gelinen noktada 3 bin TL kira bedeli istenmesinden ötürü bu alan ile ilgili çalışmalarımızı durdurmuş bulunmaktayız. Bu konudan dolayı KKTC Cimnastik Federasyonu olarak çok üzgünüz.

Bizler çocukların sağlıklı, sıhhatli ve kötü alışkanlıklardan uzak olmaları yönünde adım atmak isterken, zihni ambargo dolu olan kişi/kişiler tarafından engellemeye çalışılıyoruz. Sanırım bu sonuçtan da anlaşıldığı gibi konuya bakış açısının farklılığından dolayı ön planda tutulan değerlerin önemi ortaya çıkıyor.

Bu kararın oluşmasına sebep verenlere hakkımızı helâl etmiyoruz. Yeni Erenköy bölgemizdeki çocuklarımıza ulaşmak için bu engellemeler bizi durduramayacak. Aksine bizi daha çok motive ediyor.

Erenköy bölgemizdeki kulüplerimize ve çocuklarımızı sizler düşünmüyorsunuz ama bizler düşünüyor ve düşünmeye de devam edeceğiz. Yılmadık, yılmayacağız.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75