banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyonluk İstiyorlar..!
banner98

Antrenör Menteş Baytaroğlu, sporcular Elif Töre, Yağmur Aktunç, Sude Köknel ve Şerif Kuyucu, Baran Kantara ve Mert’in hazır olduğu yemekte onlara hitaben bir konuşma yapan SAYTEV başkanı Göksel Saydam, hedeflerinin KKTC’de büyüklerde şampiyon olmak ve Türkiye üçüncü liginde şampiyon olup, ikinciliğe yükselmek olduğunu belirtti.

Başkan Saydam konuşmasına devamla şunları vurguladı: “ İnşallah hedeflerimize ulaşacağız ve gelecek sezon her iki lige daha da hazırlıklı gireceğiz. Sezon öncesi yabancı takımlarla da hazırlık yapacağız. Bu arada alt yapı çalışmalarımız için Şehit Ertuğrul İlkokulu ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile bir protokol yaptık. Okulun sporcularını masa tenisi dalında eğiteceğiz. Sporcular için okulun salonuna soyunma ve WC yaptırdık,7 masa ve bariyerler alındı. Çalışmalarımız artarak devam edecek.”

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şampiyonluk İstiyorlar..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75