banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyonluk düğümü son hafta çözülecek..!
banner98

    



           Girne Bölgesinde satrancın sevilip yayılmasına büyük katkılar koymuş olan BSW Computer Satranç Takımı en çok satrancı yetiştiren takım olmanın yanında en uzun süre satranç takımı oluşturan firmadır. 16 yıldır aralıksız olarak satranç etkinliklerine destek veren BSW Computer ve BSW Computer Satranç Takımı Girneli satranççıların göz bebeğidir.
Güçlü rakibi Girne Akay Optik Satranç Takımını beş puan farkla yenen BSW Computer Satranç Takımı en çok puan kazanan takım olarak haftanın takımı unvanına erişti.

          Turizmden sonra Girne’yi satrancın da başkenti yapan satranç takımlarımıza ve satranççılarımıza minnet borçluyuz denilirken, Satranç Eğitim Merkezi, satranççın tüm okullarımızda ders olarak okutulana kadar satrancı yaymaya devam edilecektir denildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75