banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyonluğa Egger imzası..!
banner98

 



Lefkoşa Girne Kapısı önünde düzenlenen kapanış etkinliğine Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da katılarak, sporculara ödüller verdi. Törene, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun da katıldı.


Bisiklet Turu’nda, genel klasmanda birinciliği Basso takımından Mike Egger alırken, ikinci Astana takımından Pavel Gatsky, üçüncü ise Torku Şekerspor’dan Ahmet Akdilek oldu. 
Bisiklet turu sonunda eflatun ve yeşil mayo Kazakistan takımından Nikita Stalnov’a verilirken, mavi mayoyu Brisaspor takımından Stefan Hristov, sarı mayoyu da Basso takımından Eric Sübemilch aldı. 



Vatandaşlar ve bisiklet sporuna gönül veren sporcuların yoğun ilgi gösterdiği Uluslararası Bisiklet Turu, herhangi bir ciddi kaza yaşanmadan tamamlandı. 
Organizasyonun son günü olan dün “Bisiklet Festivali” düzenlendi, Lefkoşa içinde dar bir çember şeklinde 40 turluk “Kriteryum” halk sürüşü gerçekleştirildi. 
Bisiklet Turu süresince ve sonunda da sponsorlar katılımcılara çeşitli hediyeler dağıttı, Cumhurbaşkanı Akıncı ise dereceye giren sporculara birer Cumhuriyet altını verdi. 


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75