banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Yetkili..!
banner98

Turnuva sonunda düzenlenen kokteylde konuşma yapan KKTC Golf Federasyonu Genel Sekreteri ve turnuva sponsoru firma Orhan Shevket & Son Ltd Direktörlerinden Ertuğ Şevket, firma olarak golf sporuna 6 yıldır verdikleri desteğin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirterek, “Saha Rekoru” kırarak birinci olan Başkan Soner Yetkili’yi kutlayıp, organizasyonda emeği geçenlere ve turnuvaya katılan tüm oyunculara teşekkür etti. Golf Federasyonu Başkanı Soner Yetkili ise Orhan Shevket & Son Ltd. yetkililerine teşekkür ederken golfçuları, katılımlarından dolayı tebrik etti. Turnuva sonucunda birçok sporcuya çeşitli armağanlar verilirken, dereceye girenler ise şöyle oluştu:

Net Sonuçları

1.Soner Yetkili 45 Puan

2. Davit Warrender 44 Puan

3. Amanda Warrender 41Puan

Gross Birincisi 30 Puanla Colin Black oldu

En Uzun Vuruş Kadın: Julie Harrison

Bayrağa En Yakın Vuruş Kadın: Özcan Bundak 4,63 metre

En Uzun Vuruş Erkek: Phil Mitchell

Bayrağa En Yakın Vuruş Erkek: Hasan Kasapoğlu

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şampiyon Yetkili..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75