banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Tatlısu Seracılar Gençler Spor Kulübü..!
banner98

 



Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen 2. Ayak müsabakaları ile tamamlanan 2015 Judo Ligi’nde şampiyon Tatlısu Seracılar Gençler Spor Kulübü oldu.

       KKTC Judo Hapkido ve Kickboks Federasyonu tarafından organize edilen 2015 Judo Ligi’nin 2. Ayağı 08 Kasım 2015, Pazar günü Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi Antrenman Salonu’nda gerçekleşti. Vadili Belediyesi Herkes İçin Spor Derneği, Lefkoşa Kültür Spor Kulübü Derneği, Alayköy Kültür Spor Kulübü, Tatlısu Seracılar Gençlik Spor Kulübü ve Maraş Gençlik Spor Kulübü’nden 60’ın üzerinde sporcunun mücadele ettiği 2. Ayak müsabakaları çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Karşılaşmaların sonunda genel klasmanda 206 puana ulaşan Tatlısu Seracılar Gençlik Spor Kulübü şampiyonluğa ulaşırken, Lefkoşa Kültür Spor Kulübü Derneği 71 puan ile 2’inci, Vadili Herkes İçin Spor Derneği ise 47 puan ile 3’üncü oldu. Kategorilerine göre gerçekleştirilen sıralamada ise Minikler ve Yıldızlar’da Tatlısu Seracılar Gençler Kulübü şampiyon olurken, Ümitler ile Gençler’de Lefkoşa Kültür Spor Kulübü Derneği mutlu sona ulaşan kulüp oldu.
       

Judo 2’inci Ayak müsabakalarının tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporcuların madalyalarını ve kupalarını Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel, Başkan Yardımcısı Kürşat Dünki, yönetim kurulu üyesi Ömer Amasyalı ile federasyon eski yönetim kurulu üyesi Ali Bursalı verdi.

Genel Klasman Sıralaması:
1- Tatlısu Seracılar Gençlik Spor Kulübü          206 Puan
2- Lefkoşa Kültür Spor Kulübü Derneği              71 Puan
3- Vadili Belediyesi Herkes İçin Spor Derneği    47 Puan
4- Alayköy Kültür Spor Kulübü                           12 Puan
5- Maraş Gençlik Spor Kulübü                              5 Puan

Kategorilerinde Şampiyon Olan Takımlar:
Minikler Şampiyonu:
Tatlısu Seracılar Gençler Kulübü       64 Puan
Yıldızlar Şampiyonu: Tatlısu Seracılar Gençler Kulübü       56 Puan
Ümitler Şampiyonu: Lefkoşa Kültür Spor Kulübü Derneği   66 Puan
Gençler Şampiyonu: Lefkoşa Kültür Spor Kulübü Derneği  33 Puan



 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75