banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Rusya..!
banner98

 



          Avrupa Genç Milli Takımlar Bilardo Kupası ‘nın şampiyonu finalde Hollanda'yı 2-0 mağlup eden Rusya oldu.  


          Bugün saat 16:00'da oynanan final müsabakasında iyi bir mücadele ortaya koyan Rusya rakibi Hollanda'ya şans tanımadı ve karşılaşmayı 2-0 kazanarak kupanın sahibi oldu. KKTC "A" takımımız Finlandiya ile birlikte 3. gelerek kürsüye çıkma başarısı gösterdi.



Başarılı takım ve sporcuların kupa ile madalyaları final mücadelesinin ardından düzenlenen ödül töreninde verildi. Ödül töreninde, Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu ile Asbaşkan Levent Erboy ve Girne Kaymakamı Mehmet Envergil'de yer aldı.  Başarılı takım ve sporcuların ödüllerini Girne Kaymakamı Mehmet Envergil verdi.


Osman Şanlısoy İlk 16'da
          Diğer taraftan "Uluslar arası 9 Top Ferdi Bilardo Turnuvası" dün oynanan karşılaşmalar ile başladı. Sporcularımızdan Adem Ulugün ile Aykın Burcu aldıkları mağlubiyetler sonrası turnuvaya veda ederken, Osman Şanlısoy üst üste elde ettiği iki galibiyet sonrası ilk 16 sporcu arasına girmeyi başardı. Osman bugün (17.10.2015, Cumartesi) Saat 10:00'da Hollandalı sporcu Sandırıno File ile "Çeyrek Final"e yükselme mücadelesi yapacak.
          Sporcularımız Berk Soykara, Kaan Baybora, Enis Soğular, Bilge Alaçam, Mustafa Alnar ve Doğukan Çıdam ise kaybedenler gurubunda yollarına devam eden sporcularımız oldular.



banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75