banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Öztoprak..!
banner98

CMC Golf Kulübü Yeşilyurt sahasında 8 Kasım Pazar gün oynanan ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen özel turnuvalardan biri olan President’s Putter Şampiyonu güzel bir oyun ve Net 66’lık skorla Dr. Hasan Öztoprak oldu. Stroke Play formatında full handicap olarak oynanan turnuvada ikinciliği Net 69’luk skor ile Olgun Emirzade alırken, yine Net 69 ile (back nine skor) Dr. Hasan Garabli üçüncü oldu.

Turnuvanın diğer ödülleri olan bayrağa en yakın vuruş Gülay Garabli tarafından gerçekleştirilirken Engin Portakalcıoğlu da 3 vuruşluk deliği 2 vuruşta bitirerek Birdie ödülünü aldı.

CMC Golf Kulübü’ne çok ciddi katkıları olan Onursal Başkan Steve Brady’nin vefatı sonrası turnuva bu yıl yeni Onursal Başkan Dr. Hasan Öztoprak’ın Sponsorluk ve Organizasyonunda gerçekleşti ve ödüller Kulüp Kaptan’ı Bob Hodge ile Dr. Hasan Öztoprak tarafından kazananlara takdim edildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şampiyon Öztoprak..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75