banner108
Öne Çıkanlar Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Necati Özsoy..!
banner98

 




            Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından merhum spor yazarı Gültekin Mavigözlü anısına düzenlenen darts turnuvası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu’nun (KKDF) katkıları ile düzenlenen turnuvayı Necati Özsoy şampiyon olarak tamamladı.


Mavigözlü’nün ailesinin de takip ettiği, Coşkuner Beer Garden’da düzenlenen organizasyona 21 spor yazarı katıldı. Eleme usulüne göre oynanan turnuvanın yarı finalinde Ahmet Özsoy ile Serkan Soyalan, Necati Özsoy ile Necati Külahlılar eşleşti. Rakiplerini mağlup eden Serkan Soyalan ve Necati Özsoy’un karşı karşıya geldiği finalde gülen taraf Necati Özsoy oldu.


Gingi ve Özeren ile gösteri maçı

Karşılaşmaların ardından düzenlenen törenle şampiyon Necati Özsoy’a kupasını KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu ve ikinci Serkan Soyalan’a kupasını KKDF Başkanı Gürtap Davutoğlu takdim etti. Türkiye Darts Şampiyonası genel sıralamasında ikinci sırada bulunan Cemal Gingi ve üçüncü sırada bulunan Salim Özeren ile finale yükselen isimler törenin ardından bir gösteri maçı oynadılar. KKDF Başkanı Gürtap Davutoğlu ayrıca birinci olan Necati Özsoy’a federasyon olarak bir set darts armağan etti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75