banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Garabli..!
banner98

CMC Golf Kulübü Yeşilyurt sahasında 29 Kasım Pazar gün gerçekleşen geleneksel Creditwest Bank Golf Turnuvası Şampiyonu 34 Puan ile Gülay Garabli oldu.

Çok güzel bir havada gerçekleşen ve Stableford formatında full handicap ve 18 çukur olarak oynanan turnuvada Karl Crosby yine 34 Puan (back nine skor) ile ikinciliği alırken, Olgun Emirzade de 34 Puan (back nine skor) ile turnuvanın Net üçüncülüğünü elfe etti.

Turnuvanın Gross Birinciliğini ise 25 Gross Puanı ile Hasan Garabli aldı. Turnuvanın diğer ödülleri olan En Uzun Vuruş ödülünü genç yetenek Derin Akay alırken, Bayrağa En Yakın Vuruş ödülünü ise Hasan Garabli aldı.

CMC Golf Kulübü yeni Kaptan’ı Bertan Erçin tarafından organize edilen turnuvada kazananların ödülleri Creditwest Bank yetkilileri tarafından takdim edildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şampiyon Garabli..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75