banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon final maçında belli olacak
banner98
 




Sponsorluğunu Deniz Plaza’nın üstlendiği, Kuzey Kıbrıs’ın 2016 Satranç Şampiyonunu belirlemek ve merhum M. Kemal Deniz’i anmak amacıyla yapılan turnuva sonucunda 8,5’er punla ilk iki sırayı paylaşan FM Hüseyin Can Ağdelen ve Çağın Kansal şampiyonu belirlemek için eşitlik bozma karşılaşması yapacaklar. Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu tarafından organize edilen genel satranç şampiyonası, yıl içinde yapılan en önemli ve prestijli satranç turnuvası niteliğindedir. 46 satranç sporcusunun katılımıyla başlayan şampiyona 11 tur üzerinden yapılmıştır.

Şampiyonaya; UKD(Ulusal Kuvvet Derecesi) 1940 ve daha yukarı ratinge sahip KKTC vatandaşı erkek sporcular ile UKD 1700 ve daha yukarı ratinge sahip KKTC vatandaşı kadın sporcular ve daha önce yapılan bölge Birinciliklerine katılıp Lefkoşa, Mağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele Bölge Birinciliklerinde belirlenen kontenjanlara girip katılım hakkı elde edenler katılabilmektedir.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75